Hacktivizm içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tüm ticaretlerde, dikkat ve önlem sahibi olun.
Forum içerisinde yaşadığınız tüm sorunlar için sohbet alanını ya da sayfanın altında belirtilen Telegram kanalımızı kullanın.
Türkçemizi her bakımdan doğru kullanın ve forum kurallarına uygun paylaşımlar yapmaya özen gösterin.
EsMerhaba gençler konuya geçmeden bu konu tutarsa dahada ilerletmeyi düşünüyorum yani ileri seviyeye taşımayı konuya geçelim.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
İYİ FORMLAR...
Hocam eline sağlıkMerhaba gençler konuya geçmeden bu konu tutarsa dahada ilerletmeyi düşünüyorum yani ileri seviyeye taşımayı konuya geçelim.
İYİ FORMLAR...
EsMerhaba gençler konuya geçmeden bu konu tutarsa dahada ilerletmeyi düşünüyorum yani ileri seviyeye taşımayı konuya geçelim.
İYİ FORMLAR...
HarikaMerhaba gençler konuya geçmeden bu konu tutarsa dahada ilerletmeyi düşünüyorum yani ileri seviyeye taşımayı konuya geçelim.
İYİ FORMLAR...
TamamMerhaba gençler konuya geçmeden bu konu tutarsa dahada ilerletmeyi düşünüyorum yani ileri seviyeye taşımayı konuya geçelim.
İYİ FORMLAR...
SaolMerhaba gençler konuya geçmeden bu konu tutarsa dahada ilerletmeyi düşünüyorum yani ileri seviyeye taşımayı konuya geçelim.
İYİ FORMLAR...
niceMerhaba gençler konuya geçmeden bu konu tutarsa dahada ilerletmeyi düşünüyorum yani ileri seviyeye taşımayı konuya geçelim.
İYİ FORMLAR...
İYİ FORMLAR...
hocam eline sağlıkMerhaba gençler konuya geçmeden bu konu tutarsa dahada ilerletmeyi düşünüyorum yani ileri seviyeye taşımayı konuya geçelim.
İYİ FORMLAR...
teşekkürler hocamMerhaba gençler konuya geçmeden bu konu tutarsa dahada ilerletmeyi düşünüyorum yani ileri seviyeye taşımayı konuya geçelim.
İYİ FORMLAR...
Merhaba gençler konuya geçmeden bu konu tutarsa dahada ilerletmeyi düşünüyorum yani ileri seviyeye taşımayı konuya geçelim.
İYİ FORMLAR...
eyw kankaMerhaba gençler konuya geçmeden bu konu tutarsa dahada ilerletmeyi düşünüyorum yani ileri seviyeye taşımayı konuya geçelim.
İYİ FORMLAR...
bklmMerhaba gençler konuya geçmeden bu konu tutarsa dahada ilerletmeyi düşünüyorum yani ileri seviyeye taşımayı konuya geçelim.
İYİ FORMLAR...
eywMerhaba gençler konuya geçmeden bu konu tutarsa dahada ilerletmeyi düşünüyorum yani ileri seviyeye taşımayı konuya geçelim.
İYİ FORMLAR...