Muhammedxx
Kayıtlı Üye
- İlgi Alanlarınız
- Linux Network Ceh
- Erkek
Merhabalar
Uzun zamandır üzerinde çalıştığım ve büyük emeklerle hazırlamış olduğum bir eğitimi sizlere sunmaktan mutluluk duyarım. Hazırlamış olduğum eğitimi herkesin ulaşabilmesi için ücretsiz olarak Youtube kanalıma yükleyeceğim. Bu eğitim Siber Güvenlik ve Hack Konusunda hiçbir bilgisi olmayan ama ileri seviye teknikleri öğrenmek isteyen arkadaşlar için hazırlanmıştır. Genel olarak kavramları Türkçe karşılıkları ile verdim ve bu sayede daha anlaşılır bir eğitim hazırladığımı düşünüyorum. Sizlere eğitim içerisindeki konuları şu şekilde listeleyebilirim.
İlk olarak yaptığımız saldırıların mantığını anlayabilmek için bilgisayar ile ilgili temel kavramları öğrenmemiz gerekiyor. Diğer hack eğitimleri sizlerin bir şeyler bildiğini varsayarak başlar ancak bu eğitimde temel kavramlardan tüm teknik terimlere kadar hepsini tek bir eğitimde bulabilirsiniz.
1-) Siber Güvenliğe Giriş
2-) Network Eğitimi
3-) Active Directory Eğitimi
4-) Linux Terminal Eğitimi
5-) Python Temelleri
6-) Python ile Etik Hackleme
7-) Linux ile Bash Scripting Eğitimi
Kali Linux ile Etik Hackleme
9-) Uygulamalı CTF Çözümleri
Eğitim içersindeki temel başlıklar bu şekilde. Bu eğitim ile Siber Güvenlik ve Hack Dünyasına sağlam bir adım atmış olacaksınız.
Sizleerden isteğim kanala abone olmanız ve beni bu konuda desteklemenizdir.
Olumlu Olumsuz her türlü geri dönüşünüze açığım.
Sıfırdan İleriye Etik Hackerlık Eğitimi
Her gün yeni videolar atacağım. Lütfen desteklemeyi unutmayın
Uzun zamandır üzerinde çalıştığım ve büyük emeklerle hazırlamış olduğum bir eğitimi sizlere sunmaktan mutluluk duyarım. Hazırlamış olduğum eğitimi herkesin ulaşabilmesi için ücretsiz olarak Youtube kanalıma yükleyeceğim. Bu eğitim Siber Güvenlik ve Hack Konusunda hiçbir bilgisi olmayan ama ileri seviye teknikleri öğrenmek isteyen arkadaşlar için hazırlanmıştır. Genel olarak kavramları Türkçe karşılıkları ile verdim ve bu sayede daha anlaşılır bir eğitim hazırladığımı düşünüyorum. Sizlere eğitim içerisindeki konuları şu şekilde listeleyebilirim.
İlk olarak yaptığımız saldırıların mantığını anlayabilmek için bilgisayar ile ilgili temel kavramları öğrenmemiz gerekiyor. Diğer hack eğitimleri sizlerin bir şeyler bildiğini varsayarak başlar ancak bu eğitimde temel kavramlardan tüm teknik terimlere kadar hepsini tek bir eğitimde bulabilirsiniz.
1-) Siber Güvenliğe Giriş
2-) Network Eğitimi
3-) Active Directory Eğitimi
4-) Linux Terminal Eğitimi
5-) Python Temelleri
6-) Python ile Etik Hackleme
7-) Linux ile Bash Scripting Eğitimi
Kali Linux ile Etik Hackleme
9-) Uygulamalı CTF Çözümleri
Eğitim içersindeki temel başlıklar bu şekilde. Bu eğitim ile Siber Güvenlik ve Hack Dünyasına sağlam bir adım atmış olacaksınız.
Sizleerden isteğim kanala abone olmanız ve beni bu konuda desteklemenizdir.
Olumlu Olumsuz her türlü geri dönüşünüze açığım.
Sıfırdan İleriye Etik Hackerlık Eğitimi
Her gün yeni videolar atacağım. Lütfen desteklemeyi unutmayın