Güvenli Ticaret

Hacktivizm içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tüm ticaretlerde, dikkat ve önlem sahibi olun.

Daha Fazlası

Sorunum Var

Forum içerisinde yaşadığınız tüm sorunlar için sohbet alanını ya da sayfanın altında belirtilen Telegram kanalımızı kullanın.

Daha Fazlası

Doğru Türkçe ve Kurallar

Türkçemizi her bakımdan doğru kullanın ve forum kurallarına uygun paylaşımlar yapmaya özen gösterin.

Daha Fazlası

Cyberpunk 2077 Hangi Ekran Kartlarında Oynanır?

Katılım
21 Şubat 2021
Mesajlar
432
Tepkime puanı
25
Cyberpunk 2077 Hangi Ekran Kartlarında Oynanır konusunu sizler için derledik. CD Projekt Red nihayet 2020’nin en çok beklenen oyunu Cyberpunk 2077’yi yayınladı . Açık dünya birinci şahıs rol yapma oyunu PS4, Xbox One, Windows ve Google Stadia için çıktı. PlayStation 5 ve Xbox Series X / S, oyunu geriye dönük uyumluluk ile de çalıştırabilir. Harika bir oyun olmasına rağmen, Cyberpunk 2077, son nesil konsollarda hayal kırıklığı yaratan performansı nedeniyle birçok eleştiriyle karşı karşıya.

Öte yandan, birkaç incelemeye göre, CDPR’nin AAA başlığı yüksek özellikli bilgisayarlarda olağanüstü derecede iyi çalışıyor. Bununla birlikte, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların büyük bir kısmı pahalı bir bilgisayarı karşılayamaz.

Bu nedenle, birçok Cyberpunk 2077 meraklısı, GTX 1650 4GB gibi orta veya düşük özellikli bilgisayarların oyunu verimli bir şekilde çalıştırıp çalıştıramayacağını merak ediyor. Bu yüzden 4GB VRAM’li NVIDIA GTX 1650 grafik kartı ile çalışma dizüstü bilgisayarımda Cyberpunk 2077 oynamaya karar verdim. Dolayısıyla, Cyberpunk 2077’yi GTX 1650 4GB veya benzer seviyeli bir GPU’da oynamayı düşünüyorsanız, işte tam analiz.

Cyberpunk 2077 Hangi Ekran Kartlarında Oynanır?​

Tam Sistem Özellikleri​


Sistem Modeli: ASUS ROG Strix G531GT
İşlemci: Intel (R) Core (TM) i5-9300H CPU @ 2.4GHz (8 CPUs)
RAM: 12GB
İşletim Sistemi: Windows 10 Home 64-bit
Integrated Graphics: Intel (R) UHD Graphics 630 2 GB
Ayrılmış Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB

GTX 1650 4GB’de Cyberpunk 2077 Oynatma​


GTX 1650 4GB, çoğu oyunu 1080p’de makul kare hızlarında çalıştırabilen giriş seviyesi orta sınıf bir grafik kartıdır, ancak Cyberpunk 2077 gibi en yeni AAA oyununu ne kadar iyi çalıştırıyor? Peki, öğrenelim.

Sorumluluk Reddi: Cyberpunk 2077’nin performansı ayrıca CPU ve RAM’e bağlı olarak değişebilir. Ayrıca, GPU’nuzu overclock ederseniz biraz daha iyi FPS elde edebilirsiniz. Ancak, bu makale için, güncellenen tüm sürücülerle her şeyi varsayılan olarak tuttuk.

Düşük Ayarlar (Tam Ekran 1080p)​


Bana göre Cyberpunk 2077’yi GTX 1650 4GB üzerinde oynamaktan başka seçeneğiniz yoksa oyunu düşük ayarlarda oynamalısınız. Düşük ayarlarda bile, Cyberpunk 2077’nin grafikleri PC’de harika görünüyor.

1080p’deki düşük ayarlarda Cyberpunk 2077, en azından benim için kesinlikle oynanabilir olan ortalama 45-50 FPS’yi korumayı başardı. Bununla birlikte, CPU’m ve GPU’m sırasıyla 86 dereceye ve 88 dereceye kadar dokunuyordu. Ayrıca, oyunu uzun süre oynarsam, FPS’nin 40 FPS’nin altına düştüğünü unutmayın.

Ekran Modu: Tam Ekran
Çözünürlük: 1080p
Minimum kare / saniye: 40 FPS
Saniyede maksimum kare sayısı: 55 FPS
GPU Sıcaklığı: 86 Derece
CPU Sıcaklığı: 88 Derece

Orta Düzey Ayarlar (Tam Ekran 1080p)​


Şaşırtıcı bir şekilde, orta ayarlarda, Cyberpunk 2077 ortalama 35 FPS almayı başardı. Tabii birinci şahıs nişancılara gelince, 60FPS’nin üzerinde oynamak tercih edilir. Ancak yine de oyun, herhangi bir kekemelik sorunuyla karşılaşmadan oynanabilirdi. Çatışma sırasında Çerçeveler 30FPS’ye kadar düştü; ancak yine de oyunu oynayabilirim.

Dolayısıyla, CDPR’nin başlığını GTX 1650 4GB üzerinde çalıştırmayı planlıyorsanız, tüm hikayeyi Medium ayarlarında da çok iyi tamamlayabilirsiniz. Ancak, daha iyi bir deneyim için düşük ayarlara bağlı kalmanızı tavsiye ederim.

Ekran Modu: Tam Ekran
Çözünürlük: 1080p
Saniyede minimum kare sayısı: 32 FPS
Saniyede maksimum kare sayısı: 42 FPS
GPU Sıcaklığı: 86 Derece
CPU Sıcaklığı: 88 Derece

Yüksek Ayarlar (Tam Ekran 1080p)​


Cyberpunk 2077’yi kurduktan sonra, oyun varsayılan olarak orta ayarlara ayarlandı. Ancak Cyberpunk 2077’nin performansını sistemimde test etmek için yüksek grafiklerde oynamayı denedim. Beklendiği gibi, FPS performansı yüksek ayarlarda önemli ölçüde düştü ve ortalama 25FPS elde etti.

Çoğu zaman Cyberpunk 2077, Çerçeveleri 25-30 FPS arasında tutmayı başardı. Benim için kareler 20’nin altına düşmedi, ancak yine de oyun oynanamazdı. Bu yüzden, iyi bir FPS deneyimi elde etmek için oyunu düşük veya belki orta grafikte oynamayı tercih ederim.

Ekran Modu: Tam Ekran
Çözünürlük: 1080p
Minimum kare / saniye: 26 FPS
Saniyede maksimum kare sayısı: 32 FPS
GPU Sıcaklığı: 86 Derece
CPU Sıcaklığı: 88 Derece

Ultra Ayarlar (Tam Ekran 1080p)​


Cyberpunk 2077’yi GTX 1650 4GB ile Ultra grafiklerde oynamayı planlıyorsanız, o zaman yapmayın. 20FPS ile 25FPS arasında değişen karelerle oyun oynanamaz. Çatışma ve sürüş sırasında kesinlikle kekemelik yaşayacaksınız ve bu da oyundan zevk almanızı zorlaştıracak.

Ekran Modu: Tam Ekran
Çözünürlüğü: 1080p
Saniyede minimum kare sayısı: 20 FPS
Saniyede maksimum kare sayısı: 27 FPS
GPU Sıcaklığı: 86 Derece
CPU Sıcaklığı: 87 Derece

GTX 1650 Üzerine Cyberpunk 2077: Son Karar​


Dürüst olmak gerekirse, Cyberpunk 2077’nin en iyi deneyimini istiyorsanız, onu yüksek özellikli bir sistemde oynamanızı öneririm. Bununla birlikte, yeni bir sisteme paranız yetmiyorsa ve yine de oyunun tadını çıkarmak istiyorsanız, o zaman GTX 1650 4GB veya benzer bir seviye grafik kartıyla düşük veya orta ayarlarda çok iyi oynayabilirsiniz.

Oyunu satın almadan önce, Cyberpunk 2077’nin minimum özellik gereksinimlerini gözden geçirmenizi öneririm.

Ayrıca, Cyberpunk 2077 yalnızca birkaç gün önce yayınlandı, bu nedenle çökmeler, aksaklıklar gibi küçük sorunlarla karşılaşmayı bekleyin. Yine de, CD Projekt Red, oyunu daha iyi performans konsolları ve PC için optimize etmek için önümüzdeki aylarda yamalar çıkaracaklarına söz verdi. Yani, birkaç ay sonra, Cyberpunk 2077’de daha istikrarlı FPS göreceksiniz.

Cyberpunk 2077 Hangi Ekran Kartlarında Oynanır? yazısı ilk önce Siber Basın üzerinde ortaya çıktı.

Okumaya devam et...
 

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar:

Hukuksal Sorunlar İçin[email protected]
For Legal Problems[email protected]
Hacktivizm.Org
Hacktivizm.Org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Hacktivizm.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Hacktivizm saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Hacktivizm üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Hacktivizm sorumlu değildir. Sitelerinize Hacktivizm ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz. Sitemizde yer alan içerikler hakkındaki şikayetlerinizi Buradan iletişime geçerek bildirebilirsiniz. Please Report Abuse, DMCA, Scamming, Harassment, Crack or any Illegal Activities to [email protected]
Hack Forum
Hacktivizm, 2020 yılında kurulmuş bir siber güvenlik forum sitesidir aynı zamanda hack forumu,hack sitesi,hack forum ve Türk hack forumudur. Hack forum aramalarında ilk sayfada olan bu hack forum sitesi gün geçtikçe gelişmektedir. Hack Forum kelimesinin anlamı ise, hacker kültürü ve bilgisayar güvenliği ile ilgili tartışmalara adanmış bir İnternet forumudur. Web sitesi, analiz şirketi Alexa Internet tarafından web trafiği açısından "Hacking" kategorisinde bir numaralı web sitesi olarak yer almaktadır.

İphone Hackleme - PDF Şifre Kırma - Telefon Hackleme - İnstagram Hesap Çalma - Twitter Hesap Çalma - Facebook Hesap Çalma - Wifi Şifre Kırma - Telefon Şifresi Kırma

Hacktivizm Twitter Hacktivizm Youtube Hacktivizm İnstagram Hacktivizm Telegram

Üst